Inici / Compositors de música festera / Joan S. Mont Arnal

Joan S. Mont Arnal

Músico, compositor y arreglista.

Descobreix la seua passió pel vent metall a la Banda d’Oliva (València), continuant els seus estudis al CSM “Salvador Seguí” de Castelló, on es llicènica com a bombardinista i compositor. Perfecciona els seus estudis a la “Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien” (MDW) estudiant performance innovativa, música de cambra i composició per a mitjans audivisuals”.

En l’actualitat té el seu estudi en la seua terra natal, on compagina els seus experiments musicals amb la seua tasca com a compositor i intèrprete, i desarrolla cursos que estimulan la autosuficiencia creativa .

La seua música s’ha interpretat en Colombia, Áustria, Méjico, Taiwan, Alemania… Al territori nacional destaquen les composicions per al tubista Vicente López, els quintets de metalls “Back to Brass” i “QMAV” l’octet de saxos “Seiklus Ensemble”. En el seu extens catàleg trobem gran varietat d’estils des de la música tradicional a la electrònica, passant per el Jazz, la Música Festera, Moderna, Contemporànea, Sinfònica, per a l’Escena o Audiovisuals.

També es ampli el seu catàleg de música festera, amb títols como Ferrer Capita (MM), Noble Guerrer (MC) o Mavi & Borja (PD), que ja tenen un espai entre el repertori tradicional per mèrits propis.

Any naixement: 
1987
Localitat: 
Oliva
Páginas