Inici / Compositors de música festera / Joan S. Mont Arnal

Joan S. Mont Arnal

Músico, compositor y arreglista.

Descobreix la seua passió pel vent metall a la Banda d’Oliva (València), continuant els seus estudis al CSM “Salvador Seguí” de Castelló, on es llicènica com a bombardinista i compositor. Perfecciona els seus estudis a la “Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien” (MDW) estudiant performance innovativa, música de cambra i composició per a mitjans audivisuals”.

En l’actualitat té el seu estudi en la seua terra natal, on compagina els seus experiments musicals amb la seua tasca com a compositor i intèrprete, i desarrolla cursos que estimulan la autosuficiencia creativa .

La seua música s’ha interpretat en Colombia, Áustria, Méjico, Taiwan, Alemania… Al territori nacional destaquen les composicions per al tubista Vicente López, els quintets de metalls “Back to Brass” i “QMAV” l’octet de saxos “Seiklus Ensemble”. En el seu extens catàleg trobem gran varietat d’estils des de la música tradicional a la electrònica, passant per el Jazz, la Música Festera, Moderna, Contemporànea, Sinfònica, per a l’Escena o Audiovisuals.

També es ampli el seu catàleg de música festera, amb títols como Ferrer Capita (MM), Noble Guerrer (MC) o Mavi & Borja (PD), que ja tenen un espai entre el repertori tradicional per mèrits propis.

 • Pasdoble

  Encàrrec de la Agrupació Artístico-Musical d'Oliva i dedicat a l’abanderat de l’associació en els últims anys, en reconeixent pel seu esforç i dedicació.

 • Marxa mora

  Dedicada a Jose Domingo Benimeli, Capità Moro 2010 per la Filà Moriscos d'Oliva.

 • Marxa mora

  Regal de l'autor a Salva Ferrer, company seu de l'Agrupació Musical Aureba, amb motiu de la Capitania Mora 2009 per la Filà Mudèjars d'Oliva.

 • Marxa mora

  Dedicada a Vicent Mascarell, membre de la Filà Marràqueix d'Oliva. Regal de la seua família amb motiu del seu 60 aniversari.

 • Marxa cristiana

  Dedicada a la Capitania 2012 de la Filà Jaume I d'Oliva.

 • Pasdoble

  Dedicat a Maria Roig i Paco Ferrer, Ambaixadora i Capità de la Filà Mudéjares d'Oliva, l'any 2015.

 • Pasdoble

  Escrit per commemorar el casament de dos bons amics de l'autor.

 • Marxa mora

  Primera marxa mora del compositor, escrita amb motiu de la Capitania 2008 de l’esquadra “Arròs i Pata” de la comparsa Tariks de Biar.

 • Marxa cristiana

  Composta amb motiu del Regnat 2011 de la Cia. Destralers de La Vila Joiosa. Accèssit al 1r Concurs de Música Festera “Francesc Ferrer Pastor” de La Font d’en Carròs, l’any 2010.

 • Marxa mora

  Marxa mora subhastada a eBay. Finalista del concurs de Crevillent al 2016 i finalment dedicada als càrrecs de Moros i Cristians 2017 d'Ontinyent.