Inici / Compositors de música festera / Felip Lanuza Morales

Felip Lanuza Morales

Naix a Altea on comença els seus estudis musicals a l’escola “Benjamín Palencia” i posteriorment es trasllada al conservatori superior de música “Oscar Esplá” d’Alacant on obté el títol superior de música en l’especialitat de trombó amb la qualificació d’excel·lent i obté el Premi Extraordinari fi de carrera que li acredita com a millor alumne de la seua promoció. Posteriorment obté el C. A. P. per la Universitat de Múrcia.

Ha realitzat diferents cursos de perfeccionament de trombó amb professors com: J. Oriola, B. Slokar, M. Becquet, A. Rosin, J. Mauger, M. Badía, J. Matamoros, J. Real, entre altres.

Ha sigut membre de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, i ha col·laborat amb diferents orquestres com: Orquestra Simfònica d’Alacant, Orquestra ciutat d’Elx, Orquestra Pro-Música de Mutxamel entre altres.

Com a director ha realitzat cursos de direcció sota la batuta de Francesc Cabrelles. Ha sigut director de la Banda la Lira de l’Alfàs del Pi i de la Banda de l’Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila Joiosa, agrupació amb la qual va obtindre tres Primers Premis i una Menció d’Honor en els Certàmens Provincials d’Alacant. En 2021 i ja amb la Societat Musical L’Illa de Benidorm va aconseguir el 1r premi i Menció d’Honor en el XLIX Certamen de Bandes de la Diputació d’Alacant.

Com a docent ha sigut professor dels cursos de perfeccionament musical de Rafelbunyol, dels cursos Musa a Altea i professor del Conservatori Superior de Música “Oscar Esplá” d’Alacant.

En l’actualitat és professor en el Conservatori Professional Municipal “José Pérez Barceló” de Benidorm i director de la banda de la Societat Musical L’Illa de Benidorm.

Font: https://illabenidorm.com

Localitat: 
Altea