Inici / Compositors / Daniel Ferrero Silvage

Daniel Ferrero Silvage

Va nàixer a Ontinyent el 1965. Va començar els estudis musicals en la ciutat natal, de la mà del reverend Vicente Pérez Jorge. Continuà els estudis professionals en el Conservatori Superior de Música de València, on va obtenir les titulacions superiors de Trompa (1992), Harmonia, composició i instrumentació (1995), Direcció de Cors (1994) i Direcció d'Orquestra (1996).

Ha assistit a classes de direcció amb Manuel Galduf, Roberto Forés i Antoni Ros Marbà. Ha dirigit les següents agrupacions : Orquestra del Conservatori de València, Orquestra del Conservatori d'Alacant, Orquestra Simfònica del Vallès i, des del 1987 fins al 2000, la banda Unió Artística Musical d'Ontinyent, amb la qual ha aconseguit dos primers premis en els certàmens de Cullera i Elda, un tercer premi a Campo de Criptana i un segon en el Certamen Internacional de Bandes de València.

Pel que fa a la composició, ha estrenat vàries peces de música festera per a banda, Fantasía para marimba, Tema y variaciones per a orquestra, Sinfonieta per a conjunt instrumental, Ave Maria per a cor mixt i dues obres incidentals, una per a orquestra i cor, amb text d'A. Machado, i una altra per a piano, clarinet i flauta, amb text de José M. Royo.

Per encàrrec de l'Ajuntament d'Elda, el 1998 va compondre la peça obligada (marxa mora de concert) del certamen de bandes d'aquesta localitat. Actualment compagina la docència en el Conservatori Professional d'Ontinyent amb la direcció.

 • Pasdoble

  Dedicat a la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent.

 • Pasdoble

  Dedicat a Ángeles Rojo Ferrer, Reina Major de les Festes en Honor al Santíssim Crist del Sagrari d'Altea al 2002.

 • Marxa mora

  Dedicada a Agustín Gandia, primer tro de la comparsa Omeyas d'Ontinyent al 1989.

 • Marxa mora

  Dedicada a l'esquadra "Aladins" de la comparsa Saudites d'Ontinyent.

 • Marxa mora
 • Pasdoble

  Encàrrec de la Societat de Festers per a ser interpretat en la desfilada anterior al Pregó de Festes.

 • Marxa mora

  Dedicada a Manuel Martinez i José Torró, Abanderat i Ambaixador de la comparsa Abencerrajes d'Ontinyent en 2010.

 • Marxa cristiana

  Peça dedicada a la Filà Aragonesos d'Alcoi. Després d'una introducció protagonitzada pel metall i la percussió, la marxa continua amb el primer forte, amb una melodia de caràcter guerrer...

Páginas