Inici / Mes / Concert presentació del CD "Navarro-Bernabé: 50 anys amb La Unió" a Petrer

Concert presentació del CD "Navarro-Bernabé: 50 anys amb La Unió" a Petrer

El proper diumenge 30 d'abril, el Parc Municipal el Campet de Petrer acollirà, a partir de les 12:00, el concert presentació del CD "Navarro-Bernabé: 50 anys amb la Unió", un treball enregistrat per la Societat Unió Musical de Petrer.  

La història d'aquest disc es remunta a la fi de 2022, quan el matrimoni format per Antonio Navarro i Nieves Bernabé, parella de festers molt vinculats amb les festes de Moros i Cristians de Petrer, van proposar dur a terme un somni desitjat per ells: realitzar l'enregistrament d'un CD fester per a celebrar els seus 50 anys de matrimoni. L'única condició era incloure en ell quatre composicions que al llarg dels anys els havien dedicat: Nieves (Marxa Mora), Dos Amics (Pasdoble Marxa), Tupé 2022 (Marxa Cristiana) i Neus Bernabé (Pasdoble).

En l'enregistrament també es recullen altres composicions com el pasdoble “Petrel” de Miguel Villar, himne oficial de la localitat, així com marxes i pasdobles de músics vinculats a la Unió Musical, com José Díaz Barceló o Francisco José Fernández Vicedo, entre altres.

Data: 
Diumenge, 30 Abril, 2023 - 12:00
Localitat: 
Petrer
Lloc: 
Parc Municipal el Campet