Inici / Obres / Marxa Mora / Chano i President

Chano i President

Any: 
2007
Gènere: 
Marxa mora
Detalls: 

Obsequi d’Enrique Garcia Moya, capità de la comparsa Chanos d’Ontinyent l’any 2001, a Vicent Palop Llin, President de la Societat de Festers i component de la comparsa Chanos.
La marxa inclou tres part: en primer lloc la grandiositat de l’entrada mora d’Ontinyent representada amb el metall com a protagonista en la introducció. La segona part representa el ball sensual d’una persona especial per a Vicent, la seua dona Mariló, que aconsegueix portar-lo poc a poc a fer de cap d’esquadra quan arriba el fort. Finalment, tenim les primeres passes d’un nou fester, Vicent, el fill dels dos, que amb sols 4 mesos començarà a donar els primer passos a la festa d’Ontinyent del braç de son pare, arribant al final de la marxa amb un únic crit, Chano!!
El títol definitiu de la marxa és "Palop".

Avís Legal

Els vídeos que apareixen en aquesta secció estan inscrustats a través del sistema d'inserció de Youtube o Vimeo. El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha resolt que la inserció de vídeos de tercers en pàgines web no suposa una infracció de copyright (ací la resolució); no obstant, si teniu coneiximent d'infracció de drets d'autor per part d'algun dels vídeos incrustats, per favor, feu-nos-ho saber per a retirar el codi inmediatament i prendre les mesures oportunes.