Inici / Curiositats / Coleccionistes de música festera

Coleccionistes de música festera

Colecció de CD's de música festeraSegells, còmics, monedes antigues, ninots de Star Wars o inclús sobres de sucre. El coleccionisme és una afició on podem trobar gent que aglutina objectes d'allò més dispars, i per descomptat, les gravacions de música festera disfruten de la seua parcel·la dins d'aquest món.

Afortunadament, cada vegada són més les obres escrites per a la festa de Moros i Cristians que acaben enregistrades i formant part del patrimoni sonor en suport tangible o digital, i són molts els músics, festers, o simplement melòmans que recopilen aquestes gravacions de música festera.

Colecció de cassets de música festeraUn exemple el tenim en Juan Antonio, qui després de 30 anys engrossant la seua col·lecció, en l'actualitat pot presumir de posseir alrededor de 500 CD's, 40 cassets i 19 discs de vinil amb música de Moros i Cristians, exhibits en les parets de sa casa amb un elaborat sistema construit amb canaletes de cables, de tal forma que es puguen apreciar les portades amb detall i ordenats per número de fila i columna. Una joya musical i cultural in crescendo digna de visitar.