Inici / Avís legal

Avís legal

Aquestes condicions generals regulen l'ús de la web de Musicafestera.com, a la qual s'accedeix a través de l'adreça URL http://www.musicafestera.com

 

1. Acceptació dels Termes d'Ús i Modificacions

La visita o accés a aquest lloc web exigeix l'acceptació dels Termes d'Ús que a cada moment es troben vigents en aquesta adreça.

2. Sobre Musicafestera.com

Musicafestera.com proporciona informació gratuïta als seus lectors i visitants sense cap tipus de contraprestació monetària per la seua banda. Musicafestera.com és un lloc web personal, creat i mantingut per particulars, que corren amb les despeses derivades del seu funcionament. Al visitar i utilitzar Musicafestera.com vostè accepta el fet que el seu propietari es reserva el dret a modificar o suspendre les pàgines disponibles, el lloc web, o a esborrar temporal o definitivament les dades que ha oferit, en qualsevol moment, sense previ avís i sense cap tipus de responsabilitat amb els usuaris. D'aquesta forma, Musicafestera.com no té responsabilitat alguna per l'esborrat d'informacions, fallades en el seu emmagatzematge, inexactitud dels continguts i altres circumstàncies relatives a la informació de Musicafestera.com

3. Política de Privacitat

En Musicafestera.com ens prenem molt seriosament el seu dret a la privacitat i volem que estiga còmode navegant per la nostra web. En conseqüència, el nostre lloc adopta la política més avançada, estricta i conseqüent en aquest respecte, que es concreta en els següents punts: Musicafestera.com NO requereix, sol·licita, extrau, allotja, recopila ni emmagatzema cap tipus de dada personal que puga afectar al dret al secret de les comunicacions dels seus lectors. En relació al registre d'usuaris, tan sols es guarden el nom d'usuari, la contrasenya xifrada i, optativament, la localitat de l'usuari registrat. En relació amb les enquestes, s'adverteix al lector que, amb l'objecte d'evitar fraus en les votacions, el programa informàtic que arreplega i processa les dades corresponents emmagatzema de forma temporal la IP des de la qual s'efectua la votació, sent posteriorment esborrada aquesta informació, que en cap cas queda emmagatzemada de forma permanent. Google utilitza empreses publicitàries associades per a publicar anuncis quan els usuaris visiten el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses usen la informació que obtenen de les visites a aquest i a altres llocs web (sense incloure nom, adreça, adreça de correu electrònic o nombre de telèfon) per a oferir als usuaris anuncis sobre productes i serveis que els resulten d'interès.

4. Publicació o enviament de Continguts a aquest lloc web per part de col·laboradors

A l'enviar qualsevol tipus de contingut al nostre lloc web, i conforme a la seua naturalesa lliure i gratuïta: (a) accepta vostè concedir a l'editor de Musicafestera.com drets i llicència en tot el món, perpètua, no exclusiva i sense percebre drets d'autor (incloent qualsevol dret moral o qualsevol altre tipus de dret) per a usar, mostrar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, distribuir, representar, promocionar, arxivar, traduir i crear recopilacions i treballs derivats d'aqueixa informació, en la seua totalitat o en part. Aquesta llicència s'aplicarà a qualsevol via, mig, o tecnologia coneguda o desenvolupada posteriorment; (b) garanteix que té tots els drets legals, morals, o de qualsevol tipus que puguen ser necessaris per a concedir-nos la llicència especificada en aquesta secció; (c) es dóna vosté per assabentat i accepta que tenim el dret (però no l'obligació) a la nostra única discreció, de negar-nos a publicar o impedir l'accés a qualsevol contingut oferit per vosté en qualsevol moment i per qualsevol raó, avisant-lo o no.

5. Responsabilitat de l'usuari

L'usuari és conscient de la seua exclusiva responsabilitat per la utilització que efectue de la web de Musicafestera.com, eximint de responsabilitat a nosaltres i als nostres col·laboradors, de qualsevol tipus de demanda o reclamació, incloent els honoraris de representació jurídica encara que no fóra preceptiva, que poguera ser interposada per un tercer, a causa de o com resultat de la seua conducta o la seua connexió a aquest lloc web, els continguts que ofereix, la seua violació d'aquests Termes d'Ús o qualsevol altra violació dels drets d'altra persona o part.

6. RENÚNCIA DE GARANTIES

ENTÉN I ACCEPTA QUE L'ÚS D'AQUEST LLOC WEB I DE QUALSEVOL CONTINGUT OFERIT LI ÉS OFERIT SOTA EL SEU PROPI RISC. SE LI OFEREIX "TAL COM ESTÀ" I NOSALTRES RENUNCIEM A TOTES LES GARANTIES DE QUALSEVOL TIPUS, EXPLÍCITES O IMPLÍCITES, INCLOENT PERÒ NO SOLAMENT LES GARANTIES DE COMERÇ, CONVENIÈNCIA PER A PROPÒSITS PARTICULARS, I DE NO INFRACCIÓ. Musicafestera.com NO OFEREIX GARANTIES, IMPLÍCITES O EXPLÍCITES, SOBRE LA NO INTERRUPCIÓ D'ACCÉS A LA WEB, LA EXISTÈNCIA D'ERRORS, LA EXISTÈNCIA DE VIRUS, LA PUNTUALITAT, LA SEGURETAT, LA PRECISIÓ, LA CONFIANÇA, EN CAP QUALITAT AIXÍ COM LA NECESSITAT QUE QUALSEVOL CONTINGUT SIGA SEGUR EN QUALSEVOL DELS SENTITS. VOSTÈ ENTÉN I ACCEPTA QUE NI NOSALTRES NI CAP COL·LABORADOR DE Musicafestera.com PROPORCIONA CONSELL PROFESSIONAL DE CAP TIPUS A TRAVÉS D'AQUEST WEB I QUE L'ÚS D'AQUEIXA O QUALSEVOL ALTRA INFORMACIÓ ÉS NOMÉS SOTA EL SEU PROPI RISC SENSE QUE EN AQUEST LLOC TINGUEM RESPONSABILITAT DE CAP CLASSE.

7. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

L'USUARI ENTÉN EXPLÍCITAMENT I ACCEPTA QUE NOSALTRES NO SEREM RESPONSABLES DE CAP DANY DIRECTE, INDIRECTE, EXTRAORDINARI, INCIDENTAL, CRÍTIC, O AMB COMPENSACIONS EXEMPLARS, INCLOENT PERÒ NO LIMITAT A, DANYS PER LA PÈRDUA DE BENEFICIS, DADES O ALTRES PÈRDUES INTANGIBLES (FINS I TOT SI HEM NOTIFICAT LA POSSIBILITAT D'AQUESTES PÈRDUES), COM RESULTAT DE (I) L'ÚS O LA IMPOSSIBILITAT D'UTILITZAR LA WEB, (II) EL COST PER A OBTENIR SUBSTITUCIÓ DELS BÉNS I/O SERVEIS COM RESULTAT DE QUALSEVOL OPERACIÓ REALITZADA EN O A TRAVÉS DE LA WEB, (III) UN ACCÉS NO AUTORITZAT O L'ALTERACIÓ DE LA TRANSMISSIÓ DE LES SEUES DADES, (IV) DECLARACIONS O CONDUCTES DE QUALSEVOL TERCER EN LA WEB, O (V) QUALSEVOL ALTRE ASSUMPTE RELATIU A LA MATEIXA.

Els servidors on es troben els elements que integren la web de Musicafestera.com, radiquen en la companyia espanyola Soluciones Corporativas IP, SLU, situada en Manacor (Illes Balears, Espanya), CP 07500, baix el nom comercial de Don Dominio. Per tant, Musicafestera.com actua en tot moment conforme a les possibilitats tècniques i organitzatives d'aquesta companyia, els termes de la qual de condicions d'ús i privadesa es troben disponibles en la seua seu web. L'usuari és conscient d'aquesta circumstància i l'accepta plena i satisfactòriament, admetent expressament aquestes condicions. Tanmateix, l'usuari accepta que els proveïdors tècnics de Musicafestera.com, així com aquesta política de privadesa poden patir modificacions que seran objecte d'adequada publicitat en el nostre web.

8. Reserva de Drets

Queden reservats tots els drets, incloent però no limitat a qualsevol dels drets d'autor o copyrights, marques registrades, i qualsevol altre dret de propietat industrial o intel·lectual sobre el nostre lloc web i els seus continguts. L'ús dels nostres drets i la nostra propietat requereix el nostre consentiment explícit per escrit i a la bestreta. Nosaltres no li oferim cap llicència implícita o explícita o els drets per a fer ús, comercial o no, del nostre lloc web sense la nostra autorització expressa i prèvia.

9. Notificació d'Infracció de Copyright

Si vostè creu que la seua propietat ha estat utilitzada de manera que puga suposar violació del seu dret a la propietat intel·lectual, contacte amb el nostre editor info@musicafestera.com.

10. Llei aplicable

A l'utilitzar aquest lloc web vostè accepta que aquests Termes d'Ús, i qualsevol tipus de disputa relativa a l'ús d'aquest lloc web, seran interpretats conformement a les lleis vigents en el lloc de residència del propietari d'aquest lloc web, Alacant, Espanya, Unió Europea.

 

- El Webmaster de MusicaFestera.com -